Events

Events & Workshops

Jeg fascilitere events og workshops i Danmark og Europa

Du kan med fordel tilmelde dig mit nyhedsbrev og tilsendt en månedlig mail om fremtidige events
Du kan tilmelde dig mine events på dette link 

Vovemod - en Odyssé for kvinder

Vovemod - En Odyssé for Kvinder

“At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik - ikke at vove er at miste sig selv.”
― Søren Kierkegaard

Med kvindeforløbet Vovemod inviterer vi dig på en rejse ind i det kvindelige univers. Et fællesskab med støtte og inspiration til at stå endnu mere kraftfuldt, sandt og kærligt i dig selv.

I efterår og vinter 2022 inviterer vi en gruppe af kvinder til at udforske, udtrykke og udvide deres feminine natur, eros og kraft. Et intimt rum med dig selv og med andre kvinder, hvor tilgangen til fordybelse og udvikling vil være kropslig og sanselig.

Sammen vil vi i en tryg og fortrolig ramme, lege og være med det, som udfolder sig. Vi vil møde og udfordre de steder, som vi måske har mistet forbindelsen til, glemt eller går i ring omkring. Gennem kropslig praksis og udforskning vil vi undersøge, hvordan vi sammen og hver især kan skabe plads til, at den kreative livsenergi kan flyde mere frit og dermed give mulighed for større frihed og livfuldhed, i det liv vi lever.

Hver tirsdag har et tema, som vi vil fordybe os i, primært gennem kropslig praksis, deling og refleksion. Vi tror på, at kroppen holder på oplevelser og historier, som kan blokere kontakten til vores sande essens og potentiale. Derfor vil vi hver gang, kropsligt, udforske disse temaer.

Vi glæder os til at fordybe os sammen med dig og inspirerer dig til, at du finder frem til de praksisser, som vækker og nærer dig. Praksisser og erfaringer, du kan bringe med dig videre på din livsodyssé.

Når vi mødes, vil vi bl.a. udforske igennem praksisserne Conscious Dance, Ritual Play, meditation, nydelsespraksis, cyklus yoga, berøring, authentic relating (ART), rebkunst, åndedrætsøvelser og meget mere.

Vi ved, at vedvarende transformation kræver regelmæssig praksis, selvansvar og dedikation. Derfor mødes vi hver anden tirsdag i ca. 3 måneder. De uger vi ikke mødes forpligter du dig til at mødes i mindre søstergrupper, hvor du får små opgaver til udforskning.


Denne kvindegruppe er noget for dig hvis:

- Du er klar til udvikling
- Du vil vækkes
- Du føler dig tiltrukket/udfordret af kvindefællesskaber
- Du ønsker dybere forbindelse til din krop og lære at lytte (mere) til den.
- Du ønsker dybere kontakt med din seksualitet og lyst
- Du føler dig låst fast i område af dit liv og ønsker støtte og redskaber til at komme videre.
- Du savner mere nærvær, bevidsthed og væren i dit liv
- Du ønsker/søger et fremtidigt fællesskab af kvinder
- Du ønsker at føle dig fri
- Du ønsker at udforske og få nye indsigter om dig selv
- Du er nysgerrig
- Du vil lære at udtrykke dine behov og sætte grænser
- Du er klar til at forpligte dig til en mere sand relation til dig selv og verden omkring dig


Denne kvindegruppe er ikke noget for dig hvis:

- Du søger et terapeutisk forløb
- Du tænker, at det er mere fordelagtigt eller trygt for dig at være i 1:1 forløb
- Du har en særligt psykisk sårbarhed, som kræver professionel kompetence

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.


OPSTART:
27. September 2022.
8 x hver anden tirsdag,
fra klokken 18.30-22.00

Du skal som udgangspunkt kunne deltage alle 8 tirsdage og forpligtige dig i mellemliggende uger til at have kontakt med en søstergruppe.


TEMAER:

27/9
Odyssé - En rejse begynder

11/10
At åbne og hengive sig

25/10
Slip kontrollen og mærk dig selv

8/11
Skygger i fuldmånens skær

22/11
Eros - Veje til livskraft og kreativitet

6/12
Skab orgastisk flow

20/12
Forbind dig med din kvindekraft

3/1
Odyssé - hjemkomsten


OM OS:
Vi er 3 kvinder, som alle i mere end 2 årtier har været optaget af personlig udvikling, især med fokus på krop, bevægelse, energi og seksualitet.

Sidste år lavede vi vores første samarbejde i denne konstellation, hvor vi skabte retreatet: RAW - Radiant Awakend Woman. Dette var et kraftfuldt retreat, som udviklede sig til noget, der nærmere var starten på en rejse for de kvinder, som deltog. Derfor fik vi ideén til at skab en længere rejse for en gruppe kvinder, som er klar til at tage den.


RIKKE LIBAK
Til dagligt faciliterer jeg Conscious Dance og Ritual Play, som drop-in, workshops, på retreats, festivaller og til private events. Jeg er Certificeret Ritual Play-facilitator og mindfulness-instruktør (MBSR).

I næsten to årtier har jeg været aktiv i forskellige tantriske og David Deida-inspirerede kvindegrupper, og jeg har deltaget i længerevarende retreats med David Deida. Jeg brænder for at skabe rum for ærlig og autentisk væren – at skabe muligheder for, at mennesker tør udforske og være dem selv, bag identitet, ego og tillærte overbevisninger. At skabe rum for EROS, livsenergien, og giver mulighed for at den kan flyde ud i alle facetter af livet.

Lige siden Nordisk Womans Gathering startede, i 2018, har jeg været med som facilitator og set hvordan kvinder kan transformerer og blomstrer i hinandens nærvær.

Jeg er uddannet sygeplejerske og mindfulness-instruktør (MBSR) og har arbejdet med stressforskning og stresshåndtering i flere år.

Privat bor jeg på Vesterbro, København, jeg har to døtre på 15 og 21år, og jeg har været sammen med min mand i snart 30 år.


STINE KRAGE
Jeg er sexologisk kropsterapeut, facilitator og jordemoder. Min passion i livet er at støtte livsændrende overgange for mennesker.

Jeg guider mine klienter i at møde deres dybeste skygger og tilbyder støtte til at opdage eller genfinde deres sandhed og kraft.

Jeg er passioneret omkring polaritet, gennemsigtighed, tantra, integritet, intimitet, nydelse og et frigjort seksuelt udtryk.

Jeg er uddannet Jordemoder, Integral Sexolog, Kaula Tantra praksis, ART/Authentic Relating, Rebirthing Breathwork, Akupunktur, TRE, Kinbaku, Core Awareness/psoas, Trauma teori, Compassionate inquiry og Dearmouring.

Jeg er bosat i Danmark, mor til 3 børn og i relation med en Hollandsk mand.


FRIEDERIKKE SOFIA
Min dybe passion har siden teenageårene været omkring at nære piger og kvinders velvære og livslyst.

Jeg er yogalærer, kropsterapeut og kvindevejleder og har skabt et feminint univers hvor jeg støtter og guider kvinder gennem kroppen.

Jeg underviser yoga, giver kropsbehandlinger, laver workshops og retreats og er co-fascilitator på Nordic Women’s Gathering. Samtidig driver min partner og jeg et retreatsted i den svenske skov.

Jeg har forskellige yogalæreruddannelser, og er specialiseret indenfor yoga for kvinder, kvindelige overgange og cyklusser, somatisk og fri bevægelse.

Som kvindevejleder og kropsbehandler støtter jeg kvinder i at lytte til kroppen og finde tryghed hjemme i dem selv. Når vi bringer bevidstheden hjem, møder blokeringer med omsorg og udvider modet til at blive i kroppen, når vi fx. føler frygt, følelsesløshed, smerte, spænding og dyb ekstase og nydelse – skaber vi et indre naturligt flow - som gør at vi er mere frie, kraftfulde, kærlige og sande i os selv og herved i vores relationer og i vores forhold til verden.

Privat bor jeg delvist i den svenske skov og i København sammen med min partner og hund.


STED:
Virkelig Yoga, Tagensvej 85 C, 2 sal
Max deltagere: 22


PRIS OG BETALING:
Hele forløbet 5000 kr.
Ønsker du at betale med en engangs betaling, brug dette link:
https://system.easypractice.net/.../vovemod-en-kvinde...

Ved afbud senest 1 måned før d 27/8, kan du få tilbagebetalt 3000 kr. Depositum på 2000 kr. refunderes ikke, men du kan sælge din plads til en anden.

Eller start med depositum 2000 kr og betal i rater:
Hvis du ikke betaler engangsbeløbet, kan du sikre din plads ved at betale depositum på 2000 kr. Dette kan du betale på dette link:https://system.easypractice.net/.../vovemod-depositum-f5f73

Depositum på 2000 kr. refunderes ikke, men du kan sælge din plads til en anden.

Betal de resterende 3000 kr i rater, 1 betaling senest ved opstart d 27/9 1500,- kr 2 betaling en måned senere. Ratebetaling på dette link:
https://system.easypractice.net/.../vovemod-en-kvinde...

Ved afbud senest 1 måned før d 27/8, kan du få tilbage betalt 1 rate 1500. Depositum på 2000 kr. refunderes ikke, men du kan sælge din plads til en anden.

Vi tilbyder nedsat betaling for arbejdsløse/studerende for et udvalgt antal pladser, skriv en besked til Stine Krage hvis dette er relevant for dig. info@amosoma.dk

Har du spørgsmål til betaling, kan du rette henvendelse til Stine Krage på mail: info@amosom.dk


ØVRIGT:
Har du spørgsmål til temaerne og forløbet, kan du rette henvendelse til Friederikke eller Rikke på mail: mail@friederikkesofia.dk eller rikkelibak@gmail.com

Vi glæder os til at rejse med dig.
Friederikke, Stine & Rikke

#Livskraft#eros#sensualitet#kraft#seksualitet#tantra#cyklusser#kvindelige#overgange#familie#liv#død#genfødsel#smerte#ansvar#behagesyg#rebel#utæmmet#ekstase#vrede#urkraft#pænepige#kultur#omgivelser#verden#intuition#uvished#kontroltab#visdom