Lingam

LINGAM

[Lingam] = Sanskrit "for Wand of light" , mandens kønsorgan, penis, pik, mm.
Igennem livet vil de fleste mænd opleve at de får diverse udfordringer med deres seksuelle sundhed og sexliv. Udfordringer kan vise sig ved forskellige symptommer og dysfunktioner.


  • Manglende rejsning
  • For tidlig udløsning.
  • Nedsat rejsning

  • Anaorgasmia, sen udløsning

  • Nedsat følesans

  • Smerter

  • vandladningsproblemer
  • Nedsat lyst
  • Sexafhændighed


Det er ikke ualmindeligt at mænd ikke er opmærksomme på at seksuel sundhed igennem et langt liv er en god investering i ens sexliv og livskvalitet. De færeste mænd har fået oplysning om hvordan de opretholder og vedligeholder deres seksuelle sundhed og potentiale. Mange mænd oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at der opstår udfordringer i forhold til deres seksualitet og sexliv. Disse udfordringer kan være betingede af mange forskellige livstilsfaktore og overbevisninger. Jeg anbefaler altid mine klienter et check hos egen læge når der opstår udfordringer. Når dette er sagt er der mange der går skuffede fra lægen, med beskeden om at de intet klinisk fejler. Mulighederne for henvisning til anden behandling er sparsom.

Min overbevisning er at kroppen skal tilgås holistisk og ikke kune lede efter de kliniske udfordringer. 

Jeg modtager alle klienter der ejer en lingam og velkommer alle sekseulle orienteringer.

Tegning af Alphachanneling

LINGAM BEHANDLINGER


Enhver behandling er individuel tilrettelagt. Der er visse temaer der gennemgående for de udfordringer

 derfor har jeg tilrettelagt nogle behandlings temaer/protokoller.

Lingam dearmering

Amering eller blokeringer i lingam kan have mange årsager. Omkæring, skam, sorg, fysiske slag, onaivaner blandt andet, kan forårsage energi blokeringer i lingam. Disse kan vise sig som klinisk uforklarlige smerter, impotens, overfølsomhed manglende følelse og nydelse. Dearmering foregår ved kropsterapeutisk behandling iform af berøring, åndedræt, lyd og energiarbejde.

Udfordringer med erektion

Kan have mange forkellige årsager, lige fra kroniske sygdomme, medicin, livsstil, fysiske og psykiske traumer og stress. Jeg mener at brug af viagra burde være sidst løsning på problemet, efter alt andet er prøvet. Det kan kræve mod at søge hjælp til denne type af udfordringer. Første skridt er at blive opmærksom på at det kan ske for alle og der oftets kan gøres meget for at løse udfordringerne. 

For tidlig eller sen udløsning

For tidlig udløsning er en meget almindelig udfordring for mange mænd. Ofte kan dette afhjælpes ved en del egen træning og mindfulness.

Mere sjældent er sen eller ingen udløsning, også kaldet anaorgasmia.
Udfordringerne kan skyldes mere komplekse problemstillinger. De fleste kliniske behandlere har meget sparsomme behandlingstilbud, men jeg har med årene opnået stor erfaring og succes med at guide mine klienter igennem en proces der løser deres udfordringer med anaorgasmia.