Yoni

YONI

[Yoni]= Kvindlige kønsorgan, vagina/vulva

Yonien er et helt særligt univers og kropsligt organ. Yonien kan opleves kompleks og er først indenfor det sidste årti blevet afdækket mere dybdegående af den etablede naturvidenskab. Den er en port vi næsten alle er blevet ført igennem ind i denne verden.

Blokeringer, spændninger og smerter i vagina har ofte rod i tidligere traumatiske oplevelser efter en fødsel, sex og parforhold.  Som jordemoder kender jeg til den anatomiske forståelse af vulva og som kropsterapuet kender jeg til den emotionelle/psykologiske dimension.

Tegning af Alphachanneling

Behandlinger


Enhver behandling er individuel tilrettelagt. 

Der er visse temaer der gennemgående for de udfordringer , derfor har jeg tilrettelagt nogle behandlings temaer/protokoller.


Mellemkødsmassage

Har du generende arvæv efter en fødselsbristning eller andet kirugi på vulva, er det muligt at massere dette og løsne det, så det ikke forårsager smerter og ubehag.

Yoni dearmering

Blokeringer, spændninger og smerter i vagina har ofte rod i tidligere traumatiske oplevelser efter en fødsel, sex og parforhold. Disse blokering kan man forløse under en yonidearmering. Yonideramering foregår kropsterapeutisk ved berøring, bevidst åndedræt og energiarbejde.

Yoni bevidsthed

Lær din yoni at kende. Yonien er et unikt univers med zoner og punkter der kan udforskes, forløses og bevidstliggøres. Du guides igennem din yoni ved berøring, vulva akupressur og massage.