Kropsterapi

Kropsdearmering

Er en kropsterapeutisk helbredende proces hvor man renser og forløser kroppen for spændninger, blokeringer, traumer og overbevisninger. Man arbejder på alle nivauer af kroppen: fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, energetisk og åndeligt. Det kan forløse kroniske smerter, blokeringer og traumer der ligger gemt i vores krop og efterlader en i en dyb afslappet tilstand. I denne tilstand kan man få kontakt til fortrængte følelser, essens og vores egen indre visdom. Herved kan vi give slip på usunde mønstre, gammel smerte og fastlåste følelser som kan være fanget i vores krop.

Vi kommer således i forbindelse med vores sande selv og vores dybere livs formål. Så vi kan blive autentiske mennesker i vores eget sande udtryk. Du har måske oplevet at have gået i kognitiv 'tale' terapi i en længere periode uden helt at kunne slippe de traumer du drænes af. Dearmering bruger forskellige værktøjer som berøring, massage, åndedræt, lyde og energibearbejdning. Værktøjer der tager sit afsæt i videnskabens , den alternative og åndelige verden. Disse komplimentere hinanden og skaber en hollistisk og inkluderende måde at arbejde med kroppen på. 

Jeg tilbyder helkrops, yoni, lingam og prostata dearmeringer. Hver session er unik og individuelt tilrettelagt klientens behov og intention.

Helt praktisk


En kropterapeutisk session indledes altid med en kort samtale hvor vi sammen uddyber/aftaler intention, formål og grænser. Selve kropsbehandlingen foregår på en madras på gulvet, hvor klienten har et tæppe hen over sig. Du vælger selv om du vil have tøj på eller være afklædt. Indgår der blandt andet, aftalt berøring af dit køn under sessionen, vælger de fleste at ligge nøgne under tæppet. Jeg bruger økologisk mandelolie hvis der indgår massage i behandlingen og jeg bruger handsker ved intim berøring. Efter kropsbehandlingen prioriteres integrering/afslutning.

Læs venligst også betingelser her

Åndedrættet

Vores åndedræt forbinder krop og sjæl. Det nærer alle vores celler med energi. Under min kropsterapi er åndedrættet et grundlæggende værktøj. Uden et fuldt og dybt åndedræt kan vi ikke mærke os selv fuldt ud.Berøring

Under en session bruger jeg berøring i form af massage, akupressur og let berøring. Du vil aldrig blive berørt uden dit samtykke. Berøring udløser oxytocin og kan skabe tryghed.  


Energi

Vi har vores fysiske krop og så har vi vores energetiske krop der er større end vores fysiske krop. Kroppen er et univers af energi. Taoisterne kalde denne energi for vores chi. den løber blandet andet i vores meridian baner. Energien er i  enhver celle. Blokeringer i dette energi flow er oftest kernen i diverse kropslige udfordringer. Smerte er stagneret energi der skal forløses.

Har du spørgsmål ?

unsplash