Testimonials

TESTIMONIALS

Enestående oplevelse

"Jeg vil gerne takke dig for en helt ekstraordinær oplevelse. Du har bestemt en særlig evne, som jeg kun har mødt meget få gange i mit liv tidligere.
Du udviser også et nærvær og en rummelighed som skaber de helt rette betingelser for at dette kan ske. Det var virkelig en enestående oplevelse og du er en sand kunstner. 
Og tak for en reminder om dét potentiale der ligger tilgængeligt i min krop."

Niels

- 40 år

... samtalen med Stine var det øjenåbnende ...

"Jeg fik 2 behandlinger i form af seksuel dearmering eftersom jeg led af præstationsangst /rejsningsproblemer, grundet oplevelser fra et tidligere forhold. Teorien bag kender jeg ikke indgående, men som jeg fortalte Stine, så troede jeg ikke på at en psykolog el. lign. ville kunne løse mit problem, da jeg oplevede præstationsangsten kom uden jeg kunne gøre noget ved det. Jeg kunne ikke styre mine egne tanker og jeg kunne mærke præstationsangsten i kroppen med det samme. 

I min samtale med Stine var det øjenåbnende, hvad der blev sagt, og efter overståede behandlinger kunne jeg mærke en tydelig forskel i min krop og mit sind. Stine forklarede mig efter en behandling, at hun ikke kunne gøre noget ved mine tanker når jeg skulle indgå i seksuelle relationer, men hun kunne afhjælpe den fysiske reaktion i at ske. Dette er præcis sådan jeg har det, når jeg skal indgå i seksuelle relationer i dag - min bagage gør at jeg ikke kan lade vær med at tænke på, at jeg håber ikke det går galt, men dette betyder ikke noget, eftersom jeg nu nemt kan få rejsning og holde den, hvilket betyder jeg har et velfungerende sexliv i dag. Og så er jeg overbevist om, at de negative tanker forsvinder med tiden." 

Morten

- 26 år

Gennemstrømmende nærvær

"Jeg mødte Stine på nogle fælles efteruddannelser. Da jeg så hende, vidste jeg, at hvis nogen kan holde min yoni, så er det hende. 

Stine kan med sin stærke jordforbindelse og gennemstrømmende nærvær,  virkelig holde en i det stærkeste traumeforløsninger.

Stine får mine varmeste anbefalinger, en af de få jeg ville modtage yoni behandlinger fra "

Lena

- 28 år

... klart lys for enden af tunnellen ...

"Tusind tak for den meget fine og indsigtsfulde behandling som jeg fik hos dig. Det var virkelig en øjenåbner. Du forklarede tingene på en meget fin og gode måde og det gav alt sammen mening. Jeg ville ønske at min egen læge og urologerne kunne have forklaret tingene på den samme ligefremme og forståelige måde. Jeg er meget lettet og med udsigt til et meget stort og klart lys for enden af tunnellen. Jeg føler også at jeg på mange punkter pludselig kan mærke min egen krop meget tydeligere og på en helt anden måde end før. også som om jeg pludselig har fået meget mere følelse i og fornemmelse af mine kønsorganer, hvilket jeg i høj grad manglede før.

Jeg synes du er virkelig dygtig og noget af en kapacitet på dit område!"

Mikkel

- 55 år

Fuldstændig tryg

"Jeg har indtil videre haft to sessioner hos Stine for at forløse nogle blokeringer i mit underliv og sexualitet. Jeg har også haft min kæreste med en gang, så han kunne lære at hjælpe mig med afspændning. Jeg elsker at lade Stine behandle mig, fordi jeg er fuldstændig tryg ved hende. Hun sørger for at fortælle alt hvad hun gør og beder om tilladelse inden at hun gør det. Hvilket har stor virkning og betydning for mig efter adskillige overgreb. Derudover kan jeg godt lide at hun er fuldkommen grounded og tryg i sig selv, Stine kan tale med både på et fysiologisk og et åndeligt niveau. Jeg giver mine absolut allerbedste anbefalinger."

Sanne

- 60 år

... TAK, for en livsbekræftende behandling. ...

"I det traditionelle sundhedsvæsen kan det som mand være svært at finde hjælp til behandling af spændinger i underlivet efter en stor rygoperation.

Der er berørings angst hos fysioterapeuten (gynobs – det er mest for kvinder) og hvis man kommer for tæt på ens køn – kan det føles som : Hvad tror han har gang i !

Det er jo hellere IKKE noget man dør af.

Men livskvalitet er vigtig – hvis der kan gøres noget så skal det gøres, det er min holdning.

For mig har det været meget befriende at møde Stine – hvor det at være MAND hverken er pinligt eller akavet.

Jeg følte mig velkommen og der blev lyttet.

Stine er en meget behagelig og rummelig kvinde – som ved utroligt meget om hvordan underlivet kan løsnes op.

For mig var det en øjenåbner, at vejrtrækning kan have stor betydning for iltning af dit underliv.

Stine , TAK, for en livsbekræftende behandling."

Lars

Lars

- 62 år