Kvinder

Kvindens seksuelle sundhed

Kære kvinde

De fleset kvinder kan genkende at de går igennem mange forandringer igennem deres liv når det kommer til deres seksuelle sundhed, cyklus og seksualitet. Blokeringer, spændninger og smerter i vagina har ofte rod i tidligere traumatiske oplevelser igennem opvækts, fødsel, sex og parforhold. Som jordemoder kender jeg til den anatomiske forståelse af vulva og som kropsterapuet kender jeg til den emotionelle/psykologiske dimension.


  • Nedsat Lyst
  • Manglende orgasme
  • Tørre slimhinder

  • Nedsat følesans

  • Smerter ved penetration

  • VandladningsproblemerSexologisk kropsterapi for kvinder


Ubalancer og dysfunktioner som mine sessioner behandler

Smerter ved penetration

Blokeringer, spændninger og smerter i vagina har ofte rod i tidligere traumatiske oplevelser efter en fødsel, sex og parforhold. Disse blokering kan man forløse under en yonidearmering. Yonideramering foregår kropsterapeutisk ved berøring, bevidst åndedræt og energiarbejde.

Manglende kontakt til seksualitet

Amering eller blokeringer i lingam kan have mange årsager. Omkæring, skam, sorg, fysiske slag, onaivaner blandt andet, kan forårsage energi blokeringer i lingam. Disse kan vise sig som klinisk uforklarlige smerter, impotens, overfølsomhed manglende følelse og nydelse. Dearmering foregår ved kropsterapeutisk behandling iform af berøring, åndedræt, lyd og energiarbejde.

Yoni bevidsthed og skam

Lær din yoni at kende. Yonien er et unikt univers med zoner og punkter der kan udforskes, forløses og bevidstliggøres. Du guides igennem din yoni ved berøring, vulva akupressur og massage.

Livmoderhalsens ekstase

Tekst under udarbejdelse

unsplash